Noordzeearchitecten

Iedere klant is uniek
Iedere klant is uniek, ieder ontwerpvraagstuk is uniek en daarom kan het antwoord hierop -het ontwerp- ook alleen maar uniek zijn. Samen met de opdrachtgever maakt Noordzeearchitecten een ontwerp dat in alle aspecten aansluit bij de wensen van de opdrachtgever.

Noordzeearchitecten
Noordzeearchitecten is een architectenbureau in Utrecht en bestaat sinds 2011. Drijvende kracht achter Noordzeearchitecten is oprichter Albert Turk. Albert is vanaf begin jaren 90 als architect werkzaam en heeft aan zeer uiteenlopende projecten gewerkt. Zijn expertise ligt vooral in het analyseren van het ontwerpvraagstuk en het ontwikkelen van een sterk concept. Om vervolgens dat concept op alle schaalniveaus en tot in de kleinste detail uit te werken tot een gedegen bouwplan. Noordzeearchitecten is een jong architectenbureau met ruim 25 jaar ervaring!

Noordzeearchitecten kan u helpen bij:
– haalbaarheidsstudies en advisering bij het ontwikkelen van uw (ver-)bouwplannen
– het in kaart brengen van uw programma van eisen
– het inmeten en tekenen van de bestaande toestand, indien relevant
– het analyseren van het ontwerpvraagstuk en het formuleren van een passend concept.
– het maken van ontwerpvoorstellen in 2D (tekeningen) en 3D (maquettes en/of computermodellen)
– het verzorgen van vergunningaanvragen en bouwvoorbereidingen
– het maken van uitvoeringstekeningen
– het begeleiden van het bouwproces

Samenwerken
Het maken van goed architectonisch ontwerp en het tot stand brengen van een bouwproject is te complex om allemaal in je eentje te doen. Daarom gelooft Noordzeearchitecten in het voordeel van samenwerken. Afhankelijk van het type project stelt Noordzeearchitecten een team samen waarin mensen uit verschillende disciplines elkaar aanvullen. Door het samenbrengen van verschillende expertises worden de beste resultaten behaald. Als u een enthousiaste professional zoekt voor uw bouwplannen schroom dan niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende gesprek. Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Noordzeearchitecten heeft een samenwerkingsverband met:
De Ontwerpdivisie
Studio-D Architecten
Domstad Architectuur

Albert Turk staat ingeschreven bij Stichting Bureau Architectenregister onder nummers 4.960301.005 als interieurarchitect (sinds 1993) en 1.031201.013 als architect (sinds 2003)

Noordzeearchitecten is ingeschreven bij Kamer van Koophandel onder nummer 52590771
Het curriculum vitae van Albert Turk is te vinden op Linkedin.